Strona główna » Formy noży » Do trybowania
Kategorie
Promocje

Do trybowania

Do trybowania

Nóż stosowany do wstępnej obróbki, głównie do usuwania kości z mięsa, drobiu i ryb. Bardziej sztywne ostrza wykorzystywane są do wołowiny i wieprzowiny, elastyczne są preferowane przy obróbce drobiu i ryb. Niektóre modele mają łukowe ostrza, które ułatwia cięcie przy oddzielaniu mięsa ryb od ości. Noże do trybowania mają najczęściej długość od 12 cm do 17 cm.


 
Dodatkowe opcje przeglądania
Ceny od do
Forma noża
Rdzewność
Zaostrzenie
Uchwyt
Nowości
Promocje
Kanetsune Minamoto Kanemasa do trybowania 150

Kanetsune Minamoto Kanemasa do trybowania 150

388,00 zł
szt. Do koszykadodaj do porównania
Kanetsune Minamoto Kanemasa do trybowania 150

Kanetsune Minamoto Kanemasa do trybowania 150

388,00 zł
szt. Do koszykadodaj do porównania
Kochling Damast nóż do trybowania 155

Kochling Damast nóż do trybowania 155

238,00 zł
szt. Do koszykadodaj do porównania

Nóż do trybowania 165 Samura MO-V

170,00 zł
szt. Do koszykadodaj do porównania
Tojiro DP 3 nóż do trybowania 150 HQ

Tojiro DP 3 nóż do trybowania 150 HQ

469,00 zł
szt. Do koszykadodaj do porównania
Tojiro DP 3 nóż do trybowania 150 HQ

Tojiro DP 3 nóż do trybowania 150 HQ

699,00 zł
szt. Do koszykadodaj do porównania
Tojiro DP nóż do trybowania 170 HQ

Tojiro DP nóż do trybowania 170 HQ

669,00 zł
szt. Do koszykadodaj do porównania

0123
0
14036 odwiedzin naifu.pl od 17 października 2019